Big Power Systems werd opgericht eind jaren 90 door een dynamisch team van jonge mensen die slechts één doel voor ogen hadden: uw optreden, party, bedrijfsevenement of project te voorzien van een goede sound, een fantastische belichting en een professionele videoprojectie! Met een grote focus op maatwerk, streven we naar kwalitatieve oplossingen voor ieders budget.


U kunt bij ons terecht voor alles wat met feesten en evenementen te maken heeft. We starten met een goed gesprek om een duidelijk beeld te kunnen vormen van uw wensen. Op basis daarvan werken we een voorstel uit, met 3d-schets, gebaseerd op kwaliteitsmaterialen in trussing, rigging, special effects, sound, light en vision. Door onze goede contacten, kunnen we u voorzien in een gepaste liveband of all-in DJ-shows. Oog voor detail en passie staan bij ons centraal in elke opdracht, klein of groot, als we iets doen, doen we het goed!


Ons team van technische mensen hebben slechts één belangrijk doel voor ogen: entertainen en mensen laten genieten. Met die basisvereisten werken we een totaalconcept uit van A tot Z! Nieuwsgierig naar onze creatieve ideeën en technische mogelijkheden, neem dan zeker contact met ons op.


Onze troeven: